Tirsdag, 11. juni 2013 - af af SØNDAG, Aller Media

Vicki Berlin: Derfor aflyste jeg mit bryllup

Vicki Berlin
Vicki Berlin
Foto: Lars H. Laursen
Brylluppet var planlagt, men det forhindrede ikke Vicki Berlin i at aflyse og gå fra sin kommende mand.

Skuespilleren Vicki Berlin blev gift 2. maj 2009. Men det var ikke det første bryllup Vicki Berlin har planlagt. I januar 2008 brød hun nemlig med sin daværende forlovede, og den beslutning kalder hun sit livs indtil videre største og sværeste valg.

– Det var, da jeg trak mit ja tilbage og aflyste mit allerede planlagte bryllup, siger Vicki Berlin.

Det skete, få måneder efter hun havde medvirket i Vild med dans, her, hvor hun gik fra at være hende den ukendte – som hun selv udtrykker det – til at blive hende, alle talte om.

Men der skete noget med hendes parforhold i den periode, hvor hun gik fra lidt kendt til meget kendt.

Det hører med til historien, at Vicki Berlin i forbindelse med Tjenesten – nu på TV kom til at arbejde sammen med instruktør Nikolaj Tarp. Kemien mellem de to var god. Men hun var jo forlovet og skulle giftes med en anden, så de tanker skubbede hun fra sig igen og valgte at opfatte Nikolaj som en ven.  

Han var blevet forelsket

Her var det så, at Nikolaj Tarp på et tidspunkt lagde sine kort på bordet: Ja, han var blevet forelsket. Og ja, han vidste godt, at hun var forlovet, men var hun sikker i sin sag?

– Det var faktisk Nikolaj, der tvang mig til at tænke mig om en ekstra gang, da jeg sagde til ham, at det ikke kunne blive os to, for jeg skulle jo giftes med en anden. Nikolaj sagde nemlig: Er du lykkelig i det, du er i? Prøv lige at mærke efter. Og det er ikke, fordi du skal blive kæreste med mig. Jeg vil bare have, at du skal være lykkelig. Og jeg kan fornemme på dig, at det valg, du er i gang med at tage, ikke er det rigtige valg for dig. Dér stod jeg så og var simpelthen nødt til at kigge indad og spørge mig selv: Har han ret? Er jeg ikke lykkelig, fortæller hun.

Svaret, hun fandt frem til, var, at hun var nødt til at aflyse sit bryllup. Kirken var fundet. Festlokalet var bestilt. Invitationerne var dog ikke sendt ud endnu. Og selv om hun ikke var i tvivl om, at hendes beslutning var rigtig, var valget alligevel meget, meget svært, forklarer hun.

Det er svært at trække sit svar tilbage

– Jeg er et meget pligtopfyldende menneske. Når man har sagt ja til noget, må man også fuldføre det. Sådan er jeg opdraget hjemmefra. Derfor var det også så svært pludselig at skulle trække sit svar tilbage og sige: Jeg vil ikke alligevel. For kan man være det bekendt over for et andet menneske? Men lige præcis i denne situation ville det have været forkert at fuldføre. Man kan jo ikke gifte sig med et menneske, man ikke elsker. Og min forlovede fra dengang og jeg var bare ikke længere det rigtige match. Vores forhold var hverken godt for ham eller for mig. Og så alligevel var det simpelthen så svært at få sagt, siger Vicki Berlin.

Men selv om bruddet med Vicki Berlins daværende forlovede var en realitet, så gik der nogen tid, inden hun blev kærester med Nikolaj.

– Det sagde jeg også til ham med det samme. Jeg kunne ikke bare hoppe fra den ene kæreste til den anden. Det ville jeg slet ikke kunne kapere, siger hun.

Men at hendes livs største – og sværeste – valg alligevel var det rigtige, blev bare yderligere konfirmeret, da hun og Nikolaj blev gift – 2. maj 2009 – ved et bryllup, der blev holdt i hendes svigerforældres hus i Italien.

LÆS OGSÅ:
Vicki Berlin drømmer om at prøve noget helt andet end, hvad hun er kendt for. Læs hvad det er på soendag.dk

LÆS OGSÅ:
Læs om TV-værtens arrangerede ægteskab på soendag.dk

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden