Vicki Berlin elsker at handle på nettet

Vicki Berlin.

Vicki Berlin.

Foto: Lars H. Laursen
”Cirkusrevyen”-skuespilleren køber mange forskellige ting på nettet – lige fra møbler til hundeposer.

I øjeblikket har skuespilleren Vicki Berlin travlt med ”Cirkusrevyen” på Dyrehavsbakken, hvor hun er med til at spille ni forestillinger om ugen.

Og når den 36-årige skuespiller skal slappe af mellem forestillingerne, foregår det gerne med at se efter gode tilbud på nettet.

Det fortæller hun i et interview til Politikens tillæg Lørdagsliv.

- Jeg køber stort set alt på nettet. Møbler, tøj, sko, julegaver, haveudstyr og hundeposer. Når man først er begyndt på netshopping, er det svært at komme ned i butikkerne, hvor udvalget pludselig virker så lille. På nettet kan man bare sidde i sin sofa med en kop te i hånden og finde det, man skal bruge i verdens største indkøbscenter uden at strække benene, og det, synes jeg, er vidunderligt, fortæller Vicki Berlin.

Den 36-årige skuespiller har endnu ikke erfaring med at købe madvarer på nettet, men selv om hun snart vil prøve det af, er det dog ikke ensbetydende med, at Vicki Berlin i fremtiden vil undgå det fysiske supermarked.

- Jeg kan egentlig godt lide at gå rundt i supermarkedet og blive inspireret til, hvad jeg skal lave af mad. At gå ind i grøntsagsafdelingen og tænke ”Gud, hvor ser de lækre ud de pærer”. Eller ”hvor får jeg pludselig lyst til friske ærter”! Det kan man ikke på samme måde på nettet, så jeg tror fortsat, jeg vil mikse det, fortæller Vicki Berlin til avisen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden