Mandag, 12. juni 2017 - af Juliane Olsen

Vicki Berlin: Jeg er ikke længere desperat for at passe ind

Vicki Berlin.
Vicki Berlin.
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Vicki Berlin har fået en større ro og viden med alderen, der gør, at hun ikke længere er desperat for at passe ind.

Den 39-årige skuespiller Vicki Berlin trækker en del på den viden og erfaring, hun har fået, efterhånden som hun er blevet ældre.

Den større ro er en rar fornemmelse for Vicki Berlin, der de seneste mange år har haft fuld knald på karrieren.

- Ting, man flippede ud over, da man var yngre, betyder ikke så meget. Jeg hviler mere i mig selv, og jeg er ikke desperat for at passe ind, siger Vicki Berlin.

LÆS MERE: Vicki Berlin: Lisbet Dahl kalder mig hele tiden for Ditte

Vicki Berlin er ikke nervøs

Den livserfaring, hun har fået med, kan skuespilleren også trække på i de roller, hun får, og samtidig er hun blevet mindre bange for at sige fra.

For eksempel lægger dyrevelfærd hende meget på sinde, og her er hun på ingen måder nervøs for at tage bladet fra munden i debatten.

- Jeg har en stærkere tro på de ting, jeg står for, og jeg glæder mig også til at se nye sider af mit fag, siger Vicki Berlin.

Andrer genrer er velkomne

I fremtiden drømmer skuespilleren om muligvis at bevæge sig mere ind på at skrive manuskripter – muligvis i samarbejde med ægtemanden Nikolaj Tarp.

I mange år har hun beskæftiget sig med revyroller, men andre genrer må også hjertens gerne banke på fremover.

Et er sikkert, og det er, at Vicki Berlin ikke ønsker at miste inspirationen, for hun føler, at hun har mange facetter at spille på.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden