Torsdag, 22. oktober 2009 - af af Signe Ravn

Vicki Berlin kræver en undskyldning

Vicki Berlin

Vicki Berlin

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er respektløst at komme for sent, mener komikeren Vicki Berlin, der vil have en undskyldning, når folk har ladet hende vente.

Hvis nogen drister sig til at komme for sent, når de skal tilbringe tid i Vicki Berlins selskab, kan de ligeså godt forberede en uforbeholden undskyldning, for det forventer skuespilleren, hvis hun har måttet vente på nogen, hun havde en aftale med. Og hun gider ikke høre på bortforklaringer om forsinkede busser, forkerte toge eller forræderiske gps'er.

"Det er meget muligt, at det ikke liiiiiige var din skyld - men det er stadig dig, der er blevet ventet på," skriver Vicki Berlin i sin klumme i Ekstra Bladet: "Og så virker det som ren tortur, at jeg først skal stå og vente og derefter blive plaget i et kvarter med dårlige undskyldninger om, hvor ubehageligt det har været for den, der kommer for sent."

Og beskeden er klar: "Stik nu alt det udenom op et vist sted, og hav så meget respekt for dem, du omgås, at når du spilder deres tid, så kom med en undskyldning," lyder den utvetydige opfordring fra Vicki i avisen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden