Søndag, 21. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Thomas Bo Larsen i byen med sin kæreste Eva

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Til en fornem festaften på Nørrebros Teater havde "Bedrag"-stjernen Thomas Bo Larsen sin kæreste Eva med sig. Parret flyttede for nylig sammen.

I DR-serien "Bedrag" har Thomas Bo Larsen ikke det helt store overblik over sit følelsesliv, og det med kærligheden kører ikke just på skinner. Det er dog fiktion. Virkeligheden er, at den kendte skuespiller over de seneste år for alvor har fundet melodien med sin elskede Eva, som han lørdag aften havde en tur med til en festlig aften med forestillingen "Melodien, der blev væk".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs mere: Thomas Bo Larsen klar til udlandet

Lidt genert par

Ved ankomsten til den fornemme galla-aften, der havde besøg af mange kendte ansigter fra film, teater og TV, var Thomas Bo og hans Eva en smule generte. Således stillede den gode og glade Larsen først op til fotografering foran pressekorpset helt alene, mens kæresten ventede i kulissen.

Parret, som for nylig er flyttet sammen i en lejlighed i København efter fire års forhold, gav sig tid til en kort snak med pressens udsendte, og så fik de pludselig lyst til at stille op til et foto sammen.

Thomas Bo Larsen kan ses i "Bedrag" i aften kl. 20 på DR1

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden