5. jun. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Thomas Evers Poulsen inviterede sine piger til fest

Thomas Evers Poulsen
Christian Hembo havde valgt en utraditionel indflytningsgave, nemlig to billeder malet efter fotografier af hende selv og Thomas Evers Poulsen, taget af BILLED-BLADETs fotograf under ”Vild med dans 2010”.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Danseren holdt housewarming og havde i den anledning inviteret to "Vild med dans"-partnere.

Thomas Evers Poulsen og kæresten Ronnie Hillersborg er både vilde med hinanden og med deres 130 kvadratmeter store hus på Amager. De fik dog først i weekenden tid til at holde housewarming, selv om de købte huset i 2009. Til gengæld blev det et brag af en fest med rød løber og i alt 40 inviterede gæster.

Alle var i tophumør, ikke mindst Anne-Mette Rasmussen, der havde fået sin travle generalsekretærmand, Anders Fogh Rasmussen, ud af NATOs hovedkvarter i Bruxelles, så han kunne komme med til fest. Værtsparret selv var også i strålende humør, og en glad Thomas Evers kunne fortælle, at han har godt gang i både danseundervisning og zumba-arrangementer.

Thomas' seneste Vild med dans-partner, Christina Hembo, var også med til festen. Hun har, i modsætning til Anne-Mette Rasmussen, helt lagt dansen på hylden.

- Det har jeg slet ikke tid til. Jeg prioriterer mine børn, min mand og min forretning, Nu er det stort set sikkert, at Michael Rasmussen og cykelholdet Christina Watches-Onfone kommer med til Post Danmark Rundt i august, og det er skønt at se Michael så glad, fortalte Christina til BILLED-BLADET.

Læs mere om: