Mandag, 6. august 2012 - af af Helle Skram de Fries

Thomas Evers Poulsen springer ud som sanger

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen

Foto: Alex Tran
I en alder af 34 år har Thomas Evers Poulsen endelig sluppet sin indre sanger ud.

Sammen med Troels Elnegaard Jørgensen har Thomas Evers Poulsen dannet duoen "Evers & Elnegaard", der tager ud og underholder ved bryllupper, fødselsdage og andre fester, hvor der skal være musikalsk underholdning, der kan få folk ud på dansegulvet.

Siden Thomas i 1985 stod på en scene i Nykøbing Falster sammen med Kirsten Siggaard og Søren Bundgaard har han drømt om at blive sanger. Nu er drømmen realiseret.

Troels Elnegaard har rejst landet tyndt med sit keyboard i mange år og lærte "Vild med dans"-Thomas at kende for et par år siden.

- Thomas underholdt med noget dans til vores bryllup for et par år siden, og efterfølgende begyndte min kone og jeg at gå til dans hos Thomas. Jeg fandt jo så ud af, at han gik med en drøm om at synge, og han sendte jo også et nummer ind til Det Danske Melodi Grand Prix sidste år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Nummeret "Always On My Mind", som Thomas sendte ind, er nu med på det repertoire "Evers & Elnegaard" har på repertoiret.

- Og vi vil da også forsøge at komme med i grand prixet i år, afslører Troels Elnegaard, der også fortæller, at Thomas Evers Poulsen er en glimrende sanger.

- Og så er han jo vant til at være på en scene og underholde.

Duoen har et bredt repertoire - med alt fra Bamses "Vimmersvej" til Abbas "Mama Mia".

De har også en hjemmeside - klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden