28. mar. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Thomas klar til Vild med dans: Håber på Maria Montell

Thomas har efterhånden danset sig igennem en imponerende gruppe af kendte danske kvinder. Nu håber han, han kan få lov at danske med Maria Montell.
Thomas har efterhånden danset sig igennem en imponerende gruppe af kendte danske kvinder. Nu håber han, han kan få lov at danske med Maria Montell.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I år fylder ”Vild med dans” ti år, og danseveteranen drømmer om at få sangeren Maria Montell som dansepartner.

I år har ”Vild med dans” 10-års fødselsdag. Det store ti-års jubilæum har været afholdt, da der var to sæsoner i 2005, men da netop 2005 var første sæson, kan det populære program fejre sin ti års fødselsdag i år.

”Vild med dans”-veteranen Thomas Evers Poulsen, der har deltager som professionel danser ni gange, kan allerede melde ud, at han er klar, hvis han bliver spurgt igen i år, hvor sæsonen starter til september.

- Jeg er ikke blevet spurgt endnu, men jeg siger klart ja, hvis de ringer, lød meldingen fra danseren, da BILLED-BLADET mødte ham på den røde løber til "X Factor"-finalen i Herning, hvor han heppede på Ivarsson, Bang & Neumann.

- Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at danse med Maria Montell i næste ”Vild med dans”, afslører Thomas Evers Poulsen.

Hidtil har den dygtige danser haft følgende partnere:

Mia Lyhne, som han vandt med i første sæson. Annette Heick blev han nummer syv med, Lisbeth Østergaard en femteplads, Anne-Mette Rasmussen en fjerdeplads, Pernille Højmark en tredjeplads, Christina Hembo en tredjeplads, Monica Christiansen en niendeplads, Mathilde Norholt en femteplads og sidste år Astrid Krag en tredjeplads.

Læs mere om: