17. apr. 2012
Af af Lene Dürrelfeld/TjekTV og Louise Møller

Thomas Villum Jensen lyver for sin kone

Thomas Villum Jensen og Maria Montell
Thomas indrømmer, at han stikker sin frue Maria Montell en hvid løgn om nødvendigt
Foto: AOP
"Tosset med golf"-aktuelle Tomas Villum Jensen stikker gerne konen, Maria Montell, en hvid løgn, når han selv skal se golf på TV

I fredags var der premiere på Tosset med golf på TV3 +.

Et underholdningsprogram, hvor Tomas Villum Jensen og Uffe Holm inviterer ni andre kendisser til et spektakulært slag golf på Himmerland Golf & Country Club.

Tomas Villum Jensen er selv helt pjattet med at se golf på TV - og vil tilsyneladende ofre sandheden for selv at få adgang til køllesving på skærmen. Det skriver TjekTV.

Hvad er dit favoritprogram?
Jeg kan lide programmer, der forholder sig kritisk til TV-mediet og stiller spørgsmålstegn ved indholdet, som f.eks. 'TV!TV!TV!' med Ane Cortzen. Ellers ser jeg gerne magasiner som '21 Søndag' og 'Penge'.

Er der noget, du aldrig ser?
Jeg er ikke til reality-TV som f.eks. 'Big Brother', som er dårligt TV. Her stiller unge op uden at have noget som helst budskab. Den slags programmer får man ikke noget ud af.

Hvilken serie vil du helst ikke gå glip af?
Hjemme følger vi meget med i 'Mad Men' og får dvd'erne fra USA. Og så er jeg vild med 'Entourage', der er supersjov og underholdende, og hvor skuespillerne giver den gas.

Er der noget, du ser på TV, men nødigt indrømmer?
Jeg har ikke en speciel skabs-tendens. Men jeg ser nok en hel del golf, selv om jeg fortæller min kone, Maria Montell (red.), at jeg lige skal se nyhederne.

Er der noget, du drømmer om at være med i?
I hvert fald ikke 'Vild med dans', da min stil ikke er den bedste. Til gengæld vil jeg gerne medvirke i en western og spille cowboy. Jeg fik smag for livet på prærien efter at have medvirket i 'Zulu Kvægræs'.

Hvem er bedst til golf - dig eller Uffe?
Det er klart Uffe Holm, der har et handicap på 2,5 og blev klubmester i Simons Golfklub i Nordsjælland i 2000. Selv har jeg et handicap på 17. Tiden mangler, men jeg får dog spillet golf med min søn en gang om ugen.

Har du andre TV-planer?
Mange udenlandske TV-stationer har vist interesse for 'Tosset med golf', og jeg arbejder videre med konceptet, hvor det kommer til at dreje sig om ski, sejlads, jagt og cykling. Samtidig barsler jeg med tre filmprojekter, der både er sjove og dramatiske.

Læs mere om: