9. sep. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Caroline Fleming fylder 41 år

Caroline Fleming.
Caroline Fleming.
Foto: Krestine Havemann
Caroline Fleming blev vækket med flag og sang af sine tre børn fredag, hvor hun fejrer fødselsdag hjemme i London.

Sidste år fejrede Caroline Fleming sin 40-års fødselsdag med et brag af en fest på Valdemars Slot med både kongelige og kendte gæster. I år bliver det festivitas med de allernærmeste, når hun 9. september fylder 41 år.

Vækket af børnene

- Jeg skal fejre min fødselsdag i selskab med mine tætteste venner og mine børn, fortæller Caroline Fleming gennem sin agent til BILLED-BLADET, der har fået lov til at vise dette dejlige Instagram-foto, hvor børnene Alexander, Josephine og Nicholas giver deres mor den bedste start på dagen med flag, morgenmad og gaver.

”Heldigste mor i verden”, skriver Caroline bl.a. på engelsk til billedet.

https://imgix.billedbladet.dk/14240653_117560712034206_2038186580_n.jpg
Foto: PRIVAT

Caroline Fleming er vokset op på Valdemars Slot på Tåsinge. I dag bor hun i London med Alexander, 12, og Josephine, 9, som hun har med eksmanden Rory Fleming, og femårige Nicholas, som hun har med ekskæresten Nicklas Bendtner.

Fødselaren er kendt som TV-vært, kogebogsforfatter og designer af homewear og strømpebukser og er netop nu ude med en ny kollektion. Desuden medvirker Caroline Fleming i endnu en sæson af det amerikanske realityshow "Ladies of London", der senere får dansk premiere på TV3.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

LÆS MERE: Caroline bekymre sig om Valdemars Slot

Læs mere om: