20. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Poul-Erik Høyer fylder 51 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-36292.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Oven på et års tid med ekstrem travlhed kan den tidligere badmintonstjerne og OL-guldvinder Poul-Erik Høyer forhåbentlig slappe lidt af i dag på sin 51-års dag.

Danmarks levende badmintonlegende, Poul-Erik Høyer, vandt guldmedalje i herresingle i 1996 ved OL i Atlanta. I dag runder han de 51 år, og på sin store dag kan han se tilbage på et år med masser af travlhed.

Præsident og IOC-medlem

Poul-Erik Høyer er både præsident i det internationale badmintonforbund Badminton World Federation og medlem af Den Internationale Olympiske Komité IOC. Derfor har han i hvert fald i de seneste måneder haft rygende travlt med at deltage i møder og arrangementer både før, under og efter De Olympiske Lege i Rio de Janeiro.

LÆS MERE: Poul-Erik Høyer: - Her er min nye kæreste

I Brasilien var Poul-Erik Høyer i øvrigt flittig til at følge de danske atleter på blandt andet badminton- og håndboldbanerne.

I Rio med kæresten og kronprinsen

Poul-Erik Høyer var under OL i Rio flere gange i selskab med kronprins Frederik, der ligesom fødselaren også er medlem af IOC.

I Rio de Janeiro var Poul-Erik Høyer også sammen med sin malaysiske kæreste, Leena Singarajah, der bor og arbejder i Singapore.

LÆS MERE: Poul-Erik Høyer sælger huset

Læs mere om: