22. feb. 2017
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Suzanne Bjerrehuus fylder 69 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-49001.jpg
Foto: All Over Press
En af Danmarks mest markante kvinder kan i dag fejre sin 69-års fødselsdag. Suzanne Bjerrehuus har prøvet lidt af hvert og blev for alvor landskendt i DR-showet "Super-Chancen" og som vært i "Eleva2ren".

Suzanne Bjerrehuus har et helt ufatteligt imponerende cv, og hun har gjort sig bemærket i alt lige fra stjernetegn-filmene til TV-showet "Eleva2ren". I dag runder Bjerrehuus 69 år, og hun holder sig stadig flot og er ligeså sprudlende i dag som for år tilbage, da hun for var en fremtrædende TV-personlighed.

Suzanne har for bare et par dage siden fejret sin mand Asger Aamund, der rundede de 77 år, og parret nyder livet sammen i deres privatbolig i Hellerup nord for København. Suzanne er nok ikke typen, der keder sig særlig meget. Blandt andet fordi hun er mor til modellen og reality-stjernen Oliver Bjerrehuus, der ligesom sin mor har krudt i popo'en.

Suzanne har prøvet det meste

Suzanne Bjerrehuus har såmænd i årenes løb også haft tid til at være konservativ politiker, klummeskribent og sexbrevkasseredaktør. Og så var hun sammen med kollegaen Karen Thisted hovedkraften bag programserien "Mormors bordel", der gik tæt på prostitution.

LÆS MERE: Suzanne Bjerrehuus: Ole Stephensen er stadig en flot mand

Læs mere om: