Onsdag, 12. marts 2008 - af af Signe Ravn

Timberlake som producent

Justin Timberlake, der har to succesfulde solo-albums bag sig, har for længst smidt boyband-prædikatet. Nu producerer han en serie-pilot om en ung mand, der ikke har held med damerne.

Den serie-pilot (en form for prøve-afsnit), som Timberlake skal producere, er baseret på en peruviansk komedie-serie, og handler om en mand i 30'erne, der absolut ikke har held med damerne. Seriens engelske titel er My Problem with Women.

Justin Timberlake har allieret sig med de bedste i industrien og samarbejder med produktionsselskabet Reveille Studios, der tidligere har udviklet den amerikanske udgave af The Office og Ugly Betty, der øjeblikkeligt skød America Ferrera på stjernekurs og indbragte hende en Golden Globe for bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie.

Timberlake udvider altså til stadighed sine arbejdsområder. Han har tidligere forsøgt sig i restaurations-branchen, han har lanceret et tøjmærke, sit eget pladeselskab, og så har han medvirket i et par Hollywood-film: Alpha Dog og Black Snake Moan.

Netop nu er seneste nyt fra rygtebørsen, at skuespillerinden Kate Hudson er vild med Timberlake, der ellers det seneste års tid har kysset med Jessica Biel.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden