10. apr. 2011
Af af Jan Bergman

Tina Lunds forældre er flyttet sammen igen

Flemming og May-Britt Lund
Flemming og May-Britt Lund
Foto: Lars H. Laursen
Efter en kortvarig krise er Tina Lunds forældre sammen igen - inden hendes eget forestående bryllup.

Tina Lunds forældre ser igen ud til at have fundet melodien, efter at hendes far for en tid havde indledt et forhold til en yngre, svensk kvinde. Det skriver bt.dk.

Da Tinas far, Flemming, tidligere på året valgte at bryde forholdet til sin kone May-Britt, kom Tina med følgende korte udmelding.

- Efter nogen tids overvejelse har mine forældre valgt at flytte hver for sig. Min far Flemming og jeg bliver boende på Stutteri Lyngsholm, hvor jeg har alle mine heste stående.

Nu ser forholdet dog umiddelbart ud til at være reddet, og ifølge Tina Lund er forældrene flyttet sammen i en lejlighed.

- Han er flyttet ind hos min mor, som bor i lejlighed i Skodsborg, så det er lidt frem og tilbage. De har lige haft deres første krise i 40 år. Men det er jo ikke noget, jeg blander mig i, for det er deres sag, siger Tina Lund til B.T.

Baggrunden for bruddet var tilsyneladende, at Flemming Lund havde indledt et forhold til den 28-årige svensker, Sonja Adelbratt.

Hverken Sonja eller Flemming har ønsket at kommentere sagen, men Se og Hør kunne vise billeder af de to sammen og skrev desuden, at Flemming havde mødt Sonja ved et ride-arrangement.

Læs mere om: