23. aug. 2011
Af af Liz Rørsig

Tommy Kenter har styr på dansetrinene

Tommy Kenter
Tommy Kenter og Anne Kejser
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
– Tommy skal nok blive god i ”Vild med dans”, fortæller en fortrøstningfuld Thomas Evers Poulsen.

Tommy Kenter, der snart kaster sig ud i "Vild med dans", viste på scenen til premieren på "Revyperler på stribe" på Helsingør Musikteater, at han godt kan danse. I flere af numrene viste han trin og tog en svingom med sine medspillere.

Én af premieregæsterne, Thomas Evers Poulsen, så straks, at der er rytme i den 61-årige skuespiller.

- Tommy skal nok blive god i "Vild med dans". Han kan bevæge arme og ben asynkront på samme tid. Det er en god begyndelse, smilede den erfarne "Vild med dans"-deltager.

I revyen spiller Tommy sammen med Anne Kejser, som sidste år deltog i TV 2's danseprogram, og de to har talt med hinanden om dansens verden under revyforløbet.

- Jeg har sagt til Tommy, at han bare skal give alt, hvad han kan på dansegulvet. Vi talte netop om tangoen i dag, og den glæder Tommy sig til. Jeg kunne godt tænke mig et par lektioner med lige netop den dans på programmet, sagde Anne, da hun og Tommy slappede af i garderoben efter en flot premiereaften.

Tommy glæder sig til at komme i gang med at danse med sin dygtige partner Marianne Eihilt, som bor i Aarhus.

- Vi har mødt hinanden, men jeg er ikke begyndt at træne endnu. Halvdelen af tiden skal vi træne i Aarhus, mens den anden halvdel foregår i København, fortæller Tommy.

Han har fulgt programmet på TV og live, da han sidste år et par gange var inviteret med i studiet på Amager.

- Ja, men det var nu for at støtte min gode ven Kurt Thyboe, siger Tommy skælmsk.

Læs mere om: