24. nov. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Tommy Kenter og Marianne Eihilt: Vi vandt et evigt venskab

Tommy Kenter og Marianne Eihilt forlod danse-programmet med manér.
Tommy Kenter og Marianne Eihilt forlod danse-programmet med manér.
Foto: Claus Poulsen
De tabte semifinalen, men de har til gengæld vundet et livslangt venskab.

Det var med stolthed og glæde, Tommy Kenter stoppede sit livs danserejse med Marianne Eihilt.

- Hvis nogen regner med, at jeg skal være ham den gamle, der ryger ud først, så tager de fejl! Sådan sagde den skråsikre 61-årige Tommy Kenter til BILLED-BLADET, inden "Vild med dans 2011" gik i gang. Tommy Kenter tog imidlertid selv fejl. Han havde bestemt ikke kalkuleret med at nå helt til semifinalen.

- Det er Mariannes skyld, siger han og kigger ømt og taknemmeligt på sin dansepartner, Marianne Eihilt. I semifinalen mødte parret de hajtænder, der betød den store opbremsning i en forrygende rejse, hvor speederen har været i bund og karaktererne i top.

Fantastiske oplevelser

Nu er det slut. Helt slut. Men kun på dansegulvet.

- "Vild med dans" har givet mig nogle helt fantastiske oplevelser, og så har jeg fået en ny god ven, fortæller en glad Tommy Kenter og kigger igen på Marianne, der beskedent kigger ned i gulvet.

- Ja, vi skal helt sikkert blive ved med at ses som venner, supplerer Marianne Eihilt.

Som nydanser kan Tommy Kenter ikke vende tilbage på gulvet, og for Marianne Eihilt blev mamboen, der blev belønnet med fire flotte 9-taller, hendes sidste i "Vild med dans".

- Ja, jeg vender ikke tilbage. Jeg brænder så meget for at få min egen familie. Det står øverst på listen, så nu skal jeg hjem til kæresten og lave børn, fortalte Marianne Eihilt med et grin.

"Nu skal jeg have børn"

Hun har været med i seks ud af de otte sæsoner, og hun vil blive savnet, men Marianne er fast besluttet.

- Jeg har i så mange år prioriteret dansen frem for alt andet. Nu prioriterer jeg mit privatliv.

Det betyder også, at der bliver mere tid til at dyrke vennerne - blandt andre den seneste ven Tommy Kenter.
Umiddelbart er den fornuftige og jordbundne jyde og den sprælske og flyvske skuespiller vidt forskellige. Men de har lært meget af hinanden og sætter pris på hinandens forskelligheder. Og det har de tænkt sig at blive ved med.

- Og så glæder vi os selvfølgelig til, vi skal danse i finaleshowet. Uden at være nervøse for at blive stemt ud, smiler Tommy Kenter.

Læs mere om: