3. aug. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Tommy Kenter skal være med i Vild med dans

Tommy Kenter skal have gang i stængerne, for til efteråret skal han være med i "Vild med dans".
Tommy Kenter skal have gang i stængerne, for til efteråret skal han være med i "Vild med dans".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Hvert efterår sidder Tommy Kenter foran skærmen og følger lidenskabeligt med i ”Vild med dans”. Men ikke i år. Han skal nemlig selv på dansegulvet.

Den 61-årige Tommy Kenter var ikke i tvivl om at sige ja tak, da han blev tilbudt en plads på "Vild med dans"-holdet 2011.

- Jeg ser altid "Vild med dans", og jeg elsker det. Det er vanvittigt underholdende, og dans er den mest inciterende måde, man kan bevæge sig på. Det vil jeg rigtig gerne lære, fortæller Tommy Kenter til BILLED-BLADET.

Hans danseerfaring indskrænker sig til nogle få danseskoletimer for mange år siden, men umiddelbart mener Tommy Kenter selv, at han er en standarddanser.

- Og jeg glæder mig allermest til at lære den klassiske tango, der jo er en standarddans. Det er den smukkeste af dem alle. Jeg glæder mig til at lære at give slip og få så mange følelser indenfor et stramt regelsæt.

Kaya er også med
Den folkekære skuespiller kan endnu ikke afsløre, hvem han skal danse med. Mie Moltke er udelukket, da hun på grund af sin graviditet kun er med som konsulent i år.

Med er også Kaya Brüel, der skal danse med Steen Lund, som tidligere har vundet sammen med håndboldpigen, Christina Roslyng. Sidste år deltog han i et enkelt program som stand-in for Silas Holst.

- Jeg glæder mig meget til at være med igen og til at danse med Kaya, lyder det fra Steen Lund.

Kampklar Kenter
Parret kan godt indstille sig på hård konkurrence.

- Det kan godt være, jeg er udset til at være ham den gamle, der ryger ud først, men så let slipper de ikke, forsikrer en kampklar Tommy Kenter.

Som noget nyt vil der i år være 12 og ikke 10 par - og Christiane Schaumburg Müller er igen på som vært.
1. september bliver de 12 par præsenteret på et pressemøde, og den 9. september sendes første program.

På forhånd kan det afsløres, at rigtig mange af de professionelle dansere i år er nye navne. Som nævnt danser gravide Mie Moltke ikke med og veteranen Thomas Evers Poulsen har også sagt fra. Men alt tyder på at Marianne Eihilt er med igen i år.

Læs mere om: