Trine Gadeberg: Jeg er meget spændt

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

Foto: Mikael Rieck
Trine Gadebergs dygtige datter Andrea er med i den nye film "Retfærdighedens Ryttere".

Det var en særdeles spændt Trine Gadeberg, der ankom til gallepremieren på Anders Thomas Jensens nye film, ”Retfærdighedens Ryttere”.

Hendes datter Andrea Heick Gadeberg har nemlig en af de helt store roller i filmen, hvor blandt andre og Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas og Lars Brygmann medvirker. 

- Jeg kan slet ikke holde ud at være her. Jeg er meget, meget spændt på det, fortalte den stolte mor, der så frem til at se resultatet af datterens hårde arbejde på det store lærred.

Stolt mor 

22-årige Andrea Heick Gadeberg lægger da heller ikke skjul på, at det har været en stor oplevelse at være med i filmen.

- Jeg har simpelthen lært så meget af at være sammen med de her kæmpe stjerner. Det har været fuldstændig forrygende, lød det fra den unge stjerne, der også er kendt fra ”Ser du månen, Daniel” og julekalenderen ”Pagten”.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun har derfor allerede erfaring med arbejdet foran kameraet, og hun har derfor heller ikke haft brug for mange gode råd fra sin kende mor.

- Jeg tror altid, hun har haft en god fornemmelse for, hvad hun vil og ikke vil, siden hun var en lille baby. Den kører hun helt selv, lød det med et smil fra Trine Gadeberg.

Trine Gadeberg og Andrea Heick Gadeberg
Foto: Mikael Rieck

Trine Gadeberg og Andrea Heick Gadeberg

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden