Onsdag, 9. september 2009 — af af Signe Ravn

Trine Panum Kjeldsen ramt af madforgiftning før bryllupsdag

Trine Panum Kjeldsen træner i øjeblikket til Copenhagen Marathon den 24. maj.
Trine Panum Kjeldsen træner i øjeblikket til Copenhagen Marathon den 24. maj.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værtens bryllup var ved at blive aflyst, da hun blev ramt af madforgiftning aftenen inden den store dag.

Trine Panum Kjeldsen fra 'Station 2' mindes med glæde sit bryllup på Københavns Rådhus for fem år siden. Men faktisk var det lige ved ikke at blive til noget overhovedet. Den populære TV-vært var nemlig nær blevet tvunget til at aflyse.

"Aftenen inden vi skulle giftes på Københavns Rådhus, købte vi pizza hos den lokale pizzamand. Men det skulle vi aldrig have gjort. Jeg fik en forfærdelig madforgiftning og havde det, som om jeg skulle kaste op hele tiden," fortæller Trine Panum Kjeldsen til fri.dk og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Men vi have sådan glædet os til bryllupsdagen - særligt til at fortælle børnene, hvad der skulle ske. Det var nemlig lykkedes os at holde det hemmeligt, så vi nænnede ikke at aflyse. Så vi tog vores fineste tøj på og kørte ind til Rådhuset. Selve vielses-ceremonien gik utroligt hurtigt. På få minutter var det hele overstået, og så stod vi der som mand og kone og blev fotograferet af en af mine venner på Rådhuspladsen, mens københavnere og turister spadserede rundt omkring os," mindes Trine på fri.dk og afslører, at der senere blev holdt en stor bryllupsfest for venner og familie.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden