11. apr. 2017
Af Ulrik Ulriksen

International ros til 10-årige Johanne Astrid

Johanne Astrid
Johanne Astrid
Foto: All Over Press
Hun tog landet med storm, da det blev til sejr i "Danmark har Talent", og nu får 10-årige Johanne Astrid også resten af verden til at falde på halen over sine evner som trommeslager.

Johanne Astrid, 10 år, slog i bogstavelig forstand til som en super-trommeslager og snuppede sejren i "Danmark har talent".

Med sin rytmesans og helt særlige dynamiske stil tog hun dommere og publikum med storm og fik efterfølgende masser af ros i studiet og af danske eksperter.

Johanne Astrid er bedre end Lars

Siden er Johanne Astrids optræden i talent-finalen blevet set af mange uden for landets grænser via de sociale medier. Og i den forbindelse vælter der endnu flere roser ind til Johanne Astrid fra fans i England, USA og Spanien.

En af de begejstrede fans har sammenlignet den 10-årige pige fra Viborg med Danmarks anden store trommeslager, Lars Ulrich fra Metallica. Og sammenligningen falder ud til det unge talents fordel, for Johanne Astrid er bedre end Lars ifølge en af kommentarerne på Global Talent-hjemmesiden.

Havde ikke regnet med at vinde

I disse dage kan Johanne Astrid nyde de mange fine anmeldelser af hendes tromme-indsats, og samtidig kan hun planlægge, hvad hun skal bruge pengepræmien på 250.000 kroner til.

- De skal bruges på en trommeuddannelse, siger Johanne Astrid til BILLED-BLADET og fortæller samtidig, at hun slet ikke havde regnet med at vinde "Danmark har talent".

LÆS MERE: "Danmark har talent"-vinderen Johanne Astrid: Sådan bruger jeg mine 250.000 kr.

Læs mere om: