Mandag, 18. januar 2016 — af Maria Rode Olsen

Årets Melodi Grand Prix-værter er fundet!

Melodi Grand Prix værter
Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick.
Foto: DR
Tre garvede Grand Prix-helte, Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick, skal være værter ved årets danske Melodi Grand Prix i Forum, Horsens.

De 10 sange, der skal dyste ved Melodi Grand Prix 2016, er allerede offentliggjort, men alle Grand Prix-fans har måtte vente i spænding på at høre, hvem der skal styre showet. 

DR har nu løftet sløret for hvem værterne bliver, og i år vil der være hele tre skønne værter til at underholde mellem sangene - og de har alle tre stået på Grand Prix-scenen før.

TV-vært Jacob Riising får igen i år lov til at være vært på det store show, og han får selskab af Annette Heick og Hilda Heick.

Mor med på scenen

Jacob Riising har været vært på Melodi Grand Prix siden år 2014, men har det seneste år også haft stor succes med programmerne "På rejse med Riising og mor", hvor han har været ude på adskillelige store eventyr sammen med sin mor, Brita.

Den 13. februar er det dog ikke Jacob Riising, der har sin mor med på scenen i Forum, Horsens, men derimod Annette Heick, og det er DR glade for.

- Det er en gave for showet at have Annette og Hilda med, fordi de har så stor personlig erfaring med Melodi Grand Prix – og så er der bare noget sjovt i at have mor og datter med, forklarer DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Vi ved, at de sammen med Jacob kan løfte opgaven og skabe en tryg og god stemning for seerne hele aftenen, og jeg glæder mig virkelig til, at alle får mulighed for at se, hvor gode de er sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden