23. aug. 2020
Af Marianne Singer

Årgang 0-mor efter stort vægttab: Denne kjole vil jeg ikke fylde ud igen

Christina Siguenza. 
Christina Siguenza.
Foto: Lars H. Laursen
Christina Siguenza, kendt fra "Årgang 0" bruger en helt bestemt kjole som motivation for ikke at tage på igen i vægt.

I anledning af, at det nu er et år siden, at Christina Siguenza tog den livsændrende beslutning at tabe sig, efter at hun i august 2019 var tæt på at ramme 100 kg, har hun delt et fint "motivationsopslag" på sin Instagram-profil.

Her viser hun blandt andet en kjole frem, som hun bruger som en reminder om, at hun ikke vil veje så meget igen.

Takker for støtten

Samtidig takker hun alle dem, der har støttet hende undervejs.

"Motivationsopslag ✨ Idag er det præcis 1 år siden jeg ramte min "stopklods" på 97,3 kg(169 cm) og begyndte min mentale og fysiske rejse mod en lavere vægt. Et år er gået med disse ændringer og er ca. 22,5 kg lettere. Man kan, hvis man vil, finde tilbage til opslaget jeg lavede i november 2019 hvor jeg havde tabt ca. 12,5 kg. ved at kigge tilbage i mine opslag ?

Find jer en kjole eller andet, som i kan måle jer selv på under jeres rejse. Jeg bruger denne kjole som reminder om, at jeg IKKE skal fylde den ud igen #nejtak ?‍♀️ Jeg mærker markant en forskel fra min fysiske velvære fra sidste sommer, til denne sommer - og det er vildt. Jeg er ikke så "tung" og svedig, med minus energi. Det er noget helt andet den dag idag, og det føles skøøønt ?

Tak for, at have fulgt mig i min vægttabsrejse. Jeg er så glad for alle de beskeder fra jer igennem det sidste år. Som har fulgt trop undervejs, og mærket til de positive ændringer hos jer selv ved at gå mere i hverdagen. Jeg er super glad for, at have motiveret jer og derved "hjulpet" jer, på jeres vej til en sundere hverdag?

#vægttabsrejse #sunderelivsstil #sundmor #sundlivsstil #sundhed #sundere #vægttab #vægttabsforløb #nejtaktillivsstilssygdomme #sukkerfrihverdag #merebevægelse #motion #altbevægelsetæller #powerwalk #motivering #motiveringopslag

BILLED-BLADET har fået tilladelse af Christina Siguenza til at vise opslaget.

Læs mere om: