Søndag, 23. august 2020 - af Marianne Singer

Årgang 0-mor i store smerter

Christina Siguenza. 

Christina Siguenza. 

Foto: Lars H. Laursen
Kort efter at Christina Siguenza havde fejret et-års dagen for sin store livsstilsændring, blev hun ramt af voldsomme smerter i kæben.

De seneste dage har været noget af en rutsjetur for Christina Siguenza, der er kendt fra tv-programmet "Årgang 0". 

For to dage siden markerede hun på sin Instagram-profil, at det præcis var et år siden, at hun tog den livsændrende beslutning at tabe sig, efter at hun i august 2019 var tæt på at ramme 100 kg.

Overlever på smertestillende

Og søndag delte Christina så et opslag, hvor hun ser alt andet end glad ud på grund af voldsomme smerter i kæben efter at have fået trukket en tand ud. 

"Man kan vel ikke kalde det for tandpine når tanden ikke er der mere? Jeg tror, at jeg har fået den tilstand der kaldes for "Dry socket" og hold K....det gør ondt ?? Jeg overlever ligenu på smertestillende, som kun lige tager toppen og jeg skal holde ud til imorgen hvor min tandlæge åbner. Har ikke sovet inat og jeg vil sige, at jeg hellere vil have ve-smerter ved en fødsel end denne smerte placeret i kæben/munden og strålende op i hovedet??

Jeg er tæt på, at ringe til tandpinevagten. Men samtidig, så tænker jeg på de penge man skal betale ?Jeg er bestemt ikke rig, og har en økonomi der er på lavpunktet grundet mine kommende projekter. Såsom min kommende renovering/flytning, og hobbyinvesteringer ? Jeg kunne godt "svinge" Visakortet, men jeg er altså der hvor jeg tænker "HOLD UD - Christina". Så sparer du måske 2500 kr hvis du kan holde ud til imorgen?‍♀️

Jeg ved, at man bruger nellikeolie til at lægge i "hullet", og det siges, at det lindrer hurtigt. Men jeg har fået 4 sting. Så der er ikke rigtig hul længere. Stingene skulle ud på onsdag.
Men er der nogen der har prøvet det her "Dry socket" og hvordan gik det med dig?

skriver Christina på sin Instagram-profil @kakaomyggen.

 
 

Mange gode råd

Og heldigvis er der rigtig mange af Christinas følgere, der kommer med gode råd til hende.    - Det er dejligt at få råd og tips fra andre, der har prøvet det før. Jeg er meget glad for, at mange gerne vil hjælpe med deres råd og erfaringer og det gør mig varm i hjertet, at folk vil dele, skriver hun i en mail til BILLED-BLADET.    Samtidig forklarer hun, at hun ringer til sin tandlæge mandag morgen for at få en tid så hurtigt som muligt   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden