Søndag, 13. december 2020 - af Trine Larsen

Årgang 0-stjerne forelsket

Rachel Ellebye

Rachel Ellebye

Foto: Gregers Overvad
Julen er hjerternes fest, og festen bliver lidt bedre for den søde "Årgang 0"-stjerne Rachel Ellebye. For siden BILLED-BLADET i september kunne fortælle, at Rachel var blevet singel efter at være flyttet hjem til Danmark fra Norge, er Rachel igen forelsket.

Det var ikke længe, at den søde Rachel Ellebye,20 fra TV2 serien "Årgang 0" var single. 

Sidste år flyttede Rachel til Oslo, hvor hun i et års tid har holdt sabbat, arbejdet hos Starbuck og nydt livet med kæresten, norske Eirik. Men da Rachel besluttede at rejse hjem til Danmark for at begynde på sin uddannelse på Københavns Universitet, hvor hun læser spansk sprog og kultur, kunne kærligheden ikke klare langdistanceforholdet. 

Men nu har amors pil igen ramt den søde "Årgang 0"-stjerne.

- Ja, jeg er meget forelsket. Jeg har mødt en rigtig sød fyr, Eduard, og vi er meget glade. Der var en fantastisk kemi mellem os fra starten af, og nu er vi kærester efter at have været sammen i halvanden måned,  fortæller Rachel Ellebye, der har truffet sin nye kærlighed, ligesom de fleste andre i denne Corona-tid, på en dating app.

- Man kommer jo ikke så meget ud og møder nogen for tiden, og derfor må man jo bruge teknologien, siger en glad og lykkelig Rachel, der har givet BILLED-BLADET lov til at bruge billedet af det forelskede par.

Det betyder, at BILLED-BLADET's læsere ser Rachels nye kæreste før forældrene, Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl, der endnu ikke har haft mulighed for at møde Rachels nye kærlighed, som også bor i København, men ellers er fra Rumænien.

Rachel og kæresten Eduard

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden