Lørdag, 26. september 2020 - af Marianne Singer

Ærlige Geggo: Så hård var min fødsel

Geggo. 

Geggo. 

Foto: Dan Mariegaard
Geggo fortæller om sin krævende fødsel og den store støtte, hun undervejs fik af sin mand, Cengiz, på i nyt Instagram-opslag.

Det var en både smuk og utrolig hård fødsel, som Geggo var igennem, da hun fødte datteren Sia den 21. august på Hvidovre Hospital.

Det fortæller den nybagte mor på sin Instagram-profil, hvor hun også deler dejlige billeder fra før og lige efter fødslen.

Veer i halvandet døgn

Undervejs havde Geggo hårde veer i halvandet døgn, før datteren Sia endelig kom til verden ved en lynfødsel. 

"Den sidste time var tæt på det hårdeste i mit liv," som hun skriver.

Alt gik godt

Heldigvis gik alt godt, og Geggo understreger da også, med et glimt i øjet, at "Jeg elsker at føde. Vil bare gerne ikke gøre det igen foreløbig."

I opslaget får Cengiz også ros for at støtte hende hele vejen igennem fødslen.

"Fødslen gik godt. Veerne, som startede af sig selv, var i de første 30 timer til at være i - sådan da. De næste 5 timer var hårde - og den sidste time var tæt på det hårdeste i mit liv. Groft sagt? Da vi ankom til Hvidovre (i har set køreturen derud) havde jeg åbnet mig 5-7 cm hvilket betød “aktiv fødsel” og vi røg direkte på denne luxuriøse fødestue, der mindede om alt andet end et hospital. Den stue blev vi tilbudt fordi der var plads, og fordi jeg ikke ønskede medicinsk smertelindrende (det kan man ikke få på denne). Kl 20:25 kom Sia Lily Salvarli til verden, efter hvad der føltes som 1000 timers veer, og som endte i en lynfødsel da jeg først kom på fødestuen. Jeg fik, endnu engang, den fødsel jeg havde ønsket mig, omend lidt hurtigere slutspurt end sidst. Jordmoderen jeg fik var iøvrigt én af dem man kun kan drømme om... Jeg elsker at føde. Vil bare gerne ikke gøre det igen forløbig????‍♀️ Min mand var med mig hele vejen, og på trods af jokes og dårlig humor undervejs - så var jeg aldrig i tvivl om at han ville flytte alle verdens bjerge for mig i det hårde forløb❤️ @lordcengizsalvarli7", skriver Geggo i opslaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Instagram har man kunnet følge med i Geggos graviditet, ligesom hun op til sin fødsel også har lavet nye optagelser til "Familien fra Bryggen". 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden