Allan Simonsen klæder sig ud som Vild med dans-dommerne

Sodastream
Den populære fodboldspiller og deltager i årets Vild med dans trækker i fire forskellige kostumer

Fredag efter fredag blev Allan Simonsen stemt videre i sæsonens ”Vild med dans”, og fodboldlegenden endte sammen med dansepartneren Sofie Kruuse med en tredjeplads i konkurrencen.

Nu optræder Allan Simonsen igen i en form for ”Vild med dans”-sammenhæng – i en ny reklame for sodavandsmaskinefirmaet SodaStream kan man nemlig se ham klædt ud som de fire dommere fra ”Vild med dans”, Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen.

- Reklamen er jo bare en sjov gimmick til dommerne og til andre, som ser den. Den henviser jo til ’Vild med dans,’ som var en sjov og spændende tid. Og så tænkte jeg: Jamen lad mig da fortsætte i ’Vild med dans’-sporet, fortæller Allan Simonsen til BT.

"Det er sjovt"

Han håber, de fire dommere vil tage det med et smil.

- Jeg håber, at de synes, at den er sjov. Og hvis de ikke synes det, så kan jeg jo ikke gøre noget ved. Ligesom jeg ikke kan gøre noget ved de kommentarer, som de kom med til mig under programmet, siger Allan Simonsen til avisen.

- Jeg medvirker i det, som jeg synes er sjovt. Jeg har ikke behov for at medvirke i noget økonomisk set, men der er ting, som jeg synes er fint nok at deltage i, tilføjer fodboldlegenden om sine motiver for at medvirke.

Faktisk er det slet ikke første gang, Allan Simonsen reklamerer for SodaStream – således oplyser firmaet til BT, at Allan Simonsen også var frontfigur for sodavandsmaskinerne i 1980’erne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden