29. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Amalie Szigethy chikaneret på Nørrebro

Amalie Szigethy
Amalie Szigethy
Foto: Kasper Wenstrup
Amalie Szigethy og hendes mor fik skåret hul i biltaget og hældt tis ud over sæderne.

Realitypigen Amalie Szighety og hendes mor, Lotte Kejser, har oplevet bagsiden af kendis-medaljen. Det skete for nylig på Nørrebro, hvor mor og datter følte sig forfulgt af en gruppe indvandere, der endte med at skære taget op på Amalies mors bil og hælde tis ud over sæderne. Det skriver ekstrabladet.dk.

Det var i forbindelse med optagelser til "Amalies verden", at episoden fandt sted. Mor og datter skulle til tango, mens den ifølge Amalie provokerende gruppe fulgte efter dem og sagde, hun var smuk.

- De blev ved at råbe, jeg var smuk, og de ville have en autograf. Jeg ignorerede dem, hvilket nok har provokeret dem. Min mor forsøgte at tale med dem, men opgav også, fortæller Amalie.

Et par kamara-mænd fik stoppet gruppen af forfølgere ved indgangen til dansestudiet, men da Amalie og hendes mor kom ud efter deres danse-session, kunne de konstatere, at der havde været en hævnagt på deres bil. Det var dog først på motorvejen, de opdagede hullet i taget, og først da de steg ud af bilen i Nordsjælland, fandt de ud af, at de havde våde bukser - og at det var tis!

Læs mere om: