Amalie Szigethy chokerer: Peter og jeg er slet ikke gift

Amalie Szigethy

Amalie fortælle at hun i virkeligheden ikke er officielt gift med Peter Birch.

Foto fra Go' Morgen Danmark-TV

Amalie Szigethy overrasker for åben skærm - Vi er slet ikke gift!

Fredag, 22. april 2011 - af Jan Bergman

For åben skærm afslørede Amalie her til morgen, at hun og Peter slet ikke er gift, og at ægteskabspapirerne aldrig er blevet underskrevet.

Den noget overraskende melding kom fra Amalie, der fredag morgen er inviteret i Go'morgen Danmarks studie for at fortælle om den dramatiske tumult, der har været omkring hende og Peter den seneste tid.

Herefter fortæller Amalie sin version af, hvad der skete den nat, hvor Peter angiveligt gik amok på hende i en kælder i det indre København.

Hun og Peter var tilfældigt løbet på hinanden på Diskotek IN, hvor det lykkedes Peter at overtale Amalie til at tage med til Peters Sandwich-bar, hvor hun - ifølge hende selv - nødtvunget havde accepteret at tage hen.

- Han spurgte, om jeg ville sove med ham, men det ville jeg ikke. Han ville så gerne ligge i ske, men det havde jeg ikke lyst til, fortæller Amalie.

På et tidspunkt udvikler samtalen sig til, hvad Amalie beskriver som vold, skriver bt.dk.

- Han holder mig fast. 'Vi skal være sammen for altid', siger han. Han tager kvælertag på mig og holder mig for munden, da jeg begynder at skrige. Pludselig går det op for ham, hvad han har gang i, og jeg kommer fri og vil løbe væk, fortæller Amalie og fortsætter:

- Men så begynder han at slå sig selv i ansigtet. 'Jeg kan ikke leve uden dig', råber han.

Ifølge Amalie er nattens drama kulminationen på et forhold, hvor Peter flere gange har været voldelig over for hende, skriver bt.dk.

- Peter er syg i hovedet. Han har slået mig flere gange, siger Amalie.

Peter Birch har fra sagens start nægtet at have forgrebet sig på Amalie.