Mandag, 15. marts 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Anders Breinholt taler ud: Jeg måtte smide håndklædet i ringen

Sofie Linde og Anders Breinholt
Sofie Linde og Anders Breinholt
Foto: Oscar Meyer
Anders Breinholt fortæller nu, hvorfor han for godt et år siden måtte springe fra et stort anlagt show med Sofie Linde.

Det er efterhånden 11 år siden, ”Natholdet” fik premiere på TV 2, og i efterhånden mange år har værten Anders Breinholt haft rygende travlt.

For udover at han i både foråret og efteråret laver fire nye programmer af ”Natholdet” om ugen, så har han også en masse andre jern i ilden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arbedspresset blev for stort

Den 48-årige tv-vært har i årenes løb også været vært for en række store liveshows, han har i mange år lavet en ugentlig podcast med Anders Lund Madsen, og så er han også blevet kreativ direktør for sit eget produktionsselskab, Pineapple Entertainment, som laver programmer til flere tv-stationer i Danmark.

Men i slutnningen af 2019 blev det hele for meget. Anders Breintholt kunne ikke længere holde til det store arbejdspres. Det fortæller han i et stort interview på TV 2.dk.

En decemberdag i 2019 blev han svimmel. Det havde han prøvet før, men denne gang gik det ikke væk igen. Hans krop lukkede ned, og resten af dagen er stadig uklar.

Anders Breinholt: Jeg havde vildt dårlig samvittighed

Der var ingen anden udvej end at aflyse alt i kalenderen. Det gjaldt også et stort anlagt show med Sofie Linde. Det var ikke nemt for tv-værten, men han var nået til et punkt, hvor han var ligeglad med konsekvenserne. 

- Men jeg havde stadig vildt dårlig samvittighed. Det gik jo ud over andre folk, og det var meget svært at måtte efterlade sådan en rodebutik. Min kone, Line, som også er min manager, fik travlt. Og især Sofie Linde stod med en kæmpe udfordring på grund af mig. Men der var ikke noget at gøre. Jeg blev nødt til at smide håndklædet i ringen og passe på mig selv. For alles skyld, fortæller Anders Breinholt til TV 2.dk.

Han og ”X Factor”-værten skulle sammen have optrådt med showet ”Linde og Breinholt – en slags forestilling”, men kort før premieren måtte han trække sig fra projektet.

På rekordtid trådte Rasmus Bjerg til i stedet for, og han og Sofie Linde optrådte med showet ”Linde på Bjerget”.

Anders Breintholt er også kommet videre, siden han for godt et år siden ramte muren. Han er blevet bedre til at sige nej og til at have nogle flere tomme huller i kalenderen, fortæller han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden