Anders fra Landmand søger kærlighed: Jeg er slet ikke vant til at tale om følelser

Anders Vanggård med sin hund, Bina. 

Anders Vanggård med sin hund, Bina. 

Foto: Birger Storm
Anders Vanggård fra ”Landmand søger kærlighed” kalder sig selv for en træmand. En som ikke kan tale om følelser. Men i gårsdagens afsnit flyttede tre håbefulde kvindere ind, som vendte op og ned på Anders’ liv.

Anders Vanggård fra TV 2’s-program ”Landmand søger kærlighed” er en træmand. Eller det kalder han i hvert fald sig selv. En træmand er ifølge Anders en person, som har svært ved at tale om følelser. Det blev derfor en udfordring, at et helt kamerahold og tre håbefulde damer flyttede ind på gården i Høng.

- Jeg tror, at jeg på et tidspunkt talte, at vi var 14 her i huset. Med alle de kamerafolk osv. Jeg tænkte bare: ”Jeg får stress”. Man skulle hele tiden lave interview, interview og interview. Og tale om følelser. Følelser hele tiden. Det er jeg bare ikke vant til, lyder det fra Anders.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Svært at forholde sig til

Louise, Camilla og Inge-Lise flyttede ind på gården, og den blev fyldt med liv. Kvinderne følte sig hurtigt hjemme, og de var gode til at hjælpe til. Dog var det svært for landmanden konstant at skulle forholde sig til sine følelser, han var nemlig nervøs for én bestemt ting.
 
- Jeg tænkte meget over, hvordan det ville blive klippet sammen. Om jeg nu lignede en idiot. Jeg tænkte over, hvad jeg sagde. Men som vi kom længere frem, der glemte jeg lidt mere, at kameraet var der, siger Anders Vanggård.
 

Kameraerne var der hele tiden

Ifølge landmanden var kameraerne der hele tiden. Det store hold kørte hjem klokken fire, og derefter kom der en kameramand, som var der om aftenen.
 
- Vi havde meget lidt fri fra dem. De filmede os næsten indtil vi gik i seng, fortæller Anders, men han understreger dog, at der stadig var tid til at drikke rødvin og øl, efter kameraerne var slukket.
 
I løbet af de første par dage, fik Anders da også et godt øje til flere af pigerne. Men hvem Anders vælger til at blive på gården, må seerne vente med at se. Du kan følge Anders Vanggård og de andre landmænd på jagt efter kærlighed tirsdage på TV 2 kl. 20.00.
 
Mød desuden Anders i denne uges BILLED-BLADET, hvor han fortæller om sit tidligere kærlighedsliv, om at gå i ét med tapetet og hvordan programmet har udviklet ham.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden