Onsdag, 4. juli 2012 - af af Karina Didriksen

Anders Lund Madsen i stort vægttab

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Foto: Torkel Dyrting
TV-værten Anders Lund Madsen er blevet adskillige kilo lettere, efter han har været i hård træning.

Det har krævet blod, sved og tårer, men Anders Lunds Madsens beslutning om at deltage i en benhård bootcamp hos træneren Lotte Arndal har ændret hans liv - og udseende.

Ekstra Bladet skriver i dag, at Anders Lund Madsen har tabt ikke mindre end 13,1 kilo på 12 uger, mens fedtmassen er reduceret med 22 procent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han har flyttet sig mere, end man troede muligt - både personligt og fagligt. Han er kommet fra at have en form, der vist næsten var ikke-eksisterende, til at gå op i forløbet med liv og sjæl og yde 100 procent, hver gang han har været til træning hos os. Vi er bare glade for at have hjulpet Anders med at opfylde hans ønske om at blive en flot fyr, siger Lotte Arndal til Ekstra Bladet.

Den 48-årige TV-vært fra "Det nye talkshow" dumpede i alle de styrketests, han blev hevet igennem, før selve bootcampen startede. I sidste ende kunne han dog prale med at være den af deltagerne i bootcampen, der fik den mest markante fremgang på de tre måneder.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

For et par uger siden skrev Anders Lund Madsen på sin blog hos Arndal, hvad der drev ham til at tage kampen op mod kiloene.

- Jeg havde meldt mig til Arndals Boot Camp på grund af min seneste søn, hvis fødsel mindede mig om, at jeg pinedød simpelt hen er nødt til at overleve i mindst 20-30 år endnu for ikke at tabe fuldkommen ansigt overfor de andre forældre henne til forældremøderne i hans kommende folkeskoleklasse, skrev Anders Lund Madsen, der for et par måneder siden blev far for fjerde gang til sønnen Modi.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden