11. sep. 2012
Af af Preben Petersen

Anders Lund Madsen kan bruge Dovne Robert

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
En yndefuld koalition mellem den uortodokse TV-vært og den udskældte kontanthjælpsmodtager er på vej.

I løbet af ganske få dage har Robert "Dovne Robert" Nielsen formået at få det meste af nationen på nakken ved at blære sig med, hvor doven han er, men nu rapporterer BT og Jyllandsposten, at der er bud efter kontanthjælpsmodtageren fra en af landets mest kendte TV-værter.

Anders Lund Madsen har et godt øje til Roberts kvaliteter. Lille Madsen står og skal bruge en klummeskribent til sit nye program, der hedder "Dårligt nyt" og handler om angst, skræk og bekymringer.

- Jeg forstår, at han er mentalordfører for Nihilistisk Folkeparti, og hvis man taler om bekymringer, og at det hele ender ad helvedes til, så finder man ikke en, der er mere topkvalificeret, siger Anders Lund Madsen, der altså mener, at Robert Hansen har de helt rette kvalifikationer som skribent.

Anders Lund Madsen stiller dog krav om stabilitet til Robert. Han kan lige vove at overskride en deadline.

- Hvis han gør det, så er straffen ualmindelig hurtigt og ualmindelig konsekvent. Så er det ud på gaden. Sådan er det. Der er ingen advarsler, siger Anders Lund Madsen.

Robert har allerede accepteret det gode tilbud.

- Jeg har sagt ja til Anders Lund Madsen, og han har lovet mig, at tilbuddet stadig er der, når mediestormen har lagt sig, siger kontanthjælkpsmodtageren til Jyllandsposten.

Hvad forestiller du dig, at du skal have i løn?

- Så meget som muligt, lyder ønsket fra Robert Nielsen.

Læs mere om: