Lørdag, 2. august 2014 - af Karina Didriksen

Anders Lund Madsen: Kører en tur når jeg er trist

Anders Lund Madsen og sønnen Storm.
Anders Lund Madsen og sønnen Storm.
Foto: Hanne Juul
TV-værten elsker sin cabriolet, og han bliver altid i godt humør, når han sidder ved rattet og har sine børn på bagsædet.

Anders Lund Madsen er den stolte ejer af en Ford Mustang Cabriolet, og han ved ikke noget bedre end at køre en tur og få vind i håret.

Den 50-årige TV-vært købte bilen af en mand i Jylland, som havde skaffet den æggegule cabriolet hjem fra USA.

- Han satte den i stand, og jeg købte den, og det var maj og sidst på dagen, da jeg kørte den hjem fra Jylland, men jeg slog kalechen ned alligevel, og da jeg kørte over Lillebæltsbroen, blev jeg lykkelig. Og jeg har været det i store træk lige siden, fortæller Anders Lund Madsen til Euroman og tilføjer:

- Ikke på grund af den dumme bil selvfølgelig, men den er en genvej til følelsen. Hvis jeg er trist, kører jeg en tur i min Mustang, og når jeg slår kalechen ned og kører over en bro med vind i ansigtet og solen lige i smasken, bliver jeg lykkelig hver gang.

Sol, is og børn

Noget andet, der gør Anders Lund Madsen lykkelig, er, når han har sine børn siddende på bagsædet af bilen. Det kalder han for sit ”cabriolet-moment”.

- Når vi alle sammen kører hjem fra Dyrehaven i begyndelsen af maj med den nedgående sol i højre side, alle børnene på bagsædet med fiskenettene blafrende i vinden og salamandere i en spand i bunden af bilen og kurs mod Langelinie og iskager til alle, forklarer TV-værten.

Anders Lund Madsen har børnene Sofie My, 24, Björk, 17, og Storm, 12, fra sit ægteskab med Helle Lund Madsen, og så har han den toårige søn Modi med kæresten Karin.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden