Ankerstjerne vil hjælpe udstemt X Factor-deltager: Har skrevet en sang til Patrick

Patrick.

Patrick.

Foto: Thomas Laursen
Selvom det endte med et exit for Patrick i ”X Factor”, skal det musikalske samarbejde mellem ham og mentoren Ankerstjerne fortsætte.

- Selvfølgelig skal samarbejdet fortsætte. Det er ikke bare et samarbejde, men han er også en ven, sagde Patrick om sin mentor Ankerstjerne efter gårsdagens liveshow. For Patrick er ”X Factor”-eventyret slut, men musikken er først lige begyndt.

- Nu skal jeg ud og spille en masse jobs, og jeg skal have udgivet singlen. Og der skal komme et album, lød det fra ham.

Ankerstjerne vil hjælpe Patrick

Ankerstjerne mente, at Patrick fik et værdigt exit. Han afslørede desuden fra scenen i går, at han havde skrevet en sang til Patrick, som snarligt ville ligge i hans indbakke.

- Vi skal lave et eller andet. Det er i hvert fald en sang, og jeg skal hjælpe ham i en eller anden retning. Jeg kan udnytte min rolle i dansk musik til at give ham et skub i den rigtige retning, fortalte Ankerstjerne som ellers ikke kunne afsløre meget om sangen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg vil ikke afsløre, hvad den handler om. Men den har en god melodi. Jeg har skrevet den – og så skal han putte sit præg på den.

”X Factor” troner igen frem på skærmen næste fredag klokken 20.00 på TV 2.  

Kan I huske vinderne fra de forrige sæsoner? Gense dem i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden