Torsdag, 10. oktober 2013 - af af SØNDAG, Aller Media

Anne Glad: Har ikke opgivet at få børn

Anne Glad vil gerne have børn
Anne Glad
Foto: Birger Storm
Anne Glad har ikke opgivet at få børn, men hun har besluttet, at hun vil have dem på naturlig vis og ikke med hjælp fra fertilitetsbehandling.

Anne Glad, der er en af de to eksperter i DR’s program ”Kender du Typen”, hvor de skal gætte, hvilken kendt dansker der bor i det hjem, de er på rundtur i, bor sammen med musikproducer og komponist Hanni Cramer Hanberg, og selv om de begge er over 40, så har de ikke droppet at få børn. Men ikke for enhver pris.

- Det føltes som en sikker milepæl at nå til den dag, jeg sagde højt, at jeg ikke vil have hjælp til at få børn. Og det sagde jeg i starten af i år, siger Anne Glad og tilføjer:

- Jeg har det sådan, at nu, hvor det er undersøgt, at min kæreste og jeg fysisk er i stand til at få børn med hinanden, ville det simpelthen være for ilands-luksuriøst at kaste sig ud i en fertilitetsbehandling, siger hun.

Vi går ikke nok i seng sammen

Og egentlig har Anne Glad forliget sig med tanken om, at hun slet ikke får børn, men hun har ikke opgivet tanken. Og derfor skal der også arbejdes videre på sagen.

- I virkeligheden handler det måske bare om, at vi ikke går nok i seng med hinanden eller gør os umage nok med at gøre det på de rigtige tidspunkter af min cyklus. Og så må vi da simpelthen bare til at prioritere det noget højere! Og hvis der så ikke kommer noget barn ud af det, er det også okay. Jeg har forliget mig med, jeg måske ikke får børn. Men jeg har ikke givet op. Ikke endnu, siger hun.

40’erne er anderledes end 30’erne

Og hele snakken om børn ændrede sig, da Anne Glad gik fra at være i 30’erne til at være i 40’erne.

- Det er da anderledes at være i 40’erne end i 30’erne som kvinde i forhold til biologien. Det ville være tåbeligt at bilde sig selv andet ind. Det er nu, det er høje tid for mig at træffe et valg, hvad børn angår. Det er en milepæl, som ikke står fast for alvor endnu, men stadig svajer, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden