6. dec. 2022
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Arkitekt har aldrig afleveret et hus, der var så lidt færdigt før: Alligevel er forvandlingen stor

Der er udfordringer nok at tage af i afsnit 5 af TV3-programmet "Boligkøb i Blinde", når Stine og Daniel fra Aarhus skal have mere plads med hjælp fra eksperterne.

Tredje sal. En søn og en ekstra på vej. Utallige køkkenmaskiner.

Det er virkeligheden for Stine og Daniel, der bor i Aarhus.

De drømmer om mere plads, så der er plads til at hele familien kan boltre sig. Daniel i køkkenet, og børnene med plads til at udfolde sig med legesager og eventyr.

Det er dog ikke lykkedes dem at finde det rette hus endnu, så de har søgt hjælp fra ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen, arkitekt Mads Mikkelsen og boligstylist Camilla Rudnicki., som med fuld rådighed over deres budget, skal købe, renovere og indrette Stine og Daniels nye hjem.

Dog uden at de ved hvor og hvordan.

Det lykkedes Tobias at finde et hus, men senere viser det sig, at der er problemer med loftet, og handlen er gået i vasken. Så tiden med en nyfødt på tredje sal bliver forlænget.

Heldigvis ikke længe, for det lykkedes selvfølgelig Tobias at finde et passende hus syd for Randers, som passer perfekt til parret.

”Boligkøb i Blinde” er i gang med den 6. sæson, og undervejs i renoveringen lyder det fra arkitekt Mads Mikkelsen, at han med det budget, der er til rådighed, på ingen måde når hele vejen rundt i huset, som også indeholder en lille kælder.

Det er faktisk første gang, at han overleverer et hus, der har været så lidt færdig, som det Stine og Daniel kommer til at flytte ind i.

Heldigvis er det langt fra et skuffet par, der flytter ind i det nyrenoverede hus, der begge er enige i, at huset er fedt lavet, og at der er blevet bevaret nogle gode detaljer, som særligt Stine er rigtig glad for.

Se den store forvandling af 60’er-villaen i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: