11. okt. 2014
Af af Helle Skram de Fries

Astrid Krag vil have Thomas Evers med til halbal

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho9499.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det dansende folketingsmedlem er med, når hendes dansepartner i dag, lørdag 11. oktober byder op til dans i Vejle.

Dansen er gået fuldstændig i hjertet på den socialdemokratiske skatteordfører, Astrid Krag, der efter gårdagens velllykkede samba, følger med Thomas Evers Poulsen til Vejle Musikteater, hvor der i dag, lørdag 11. oktober, er ”Vild med dans”-galla.

Sammen med Mads Vad, Claudia Rex og Mie Moltke byder Thomas Evers Poulsen danskerne op til dans og inviterer samtidig til gallashow.

Og Thomas Evers Poulsens dansepartner, folketingspolitiker, Astrid Krag, følger med på turen til det jyske.

-Jeg skal til Tørring, hvor mine børn (Karla på fem og Malte på to og et halvt, red.) skal på efterårsferie hos deres mormor og morfar – så der afleverer vi dem, inden jeg tager med Thomas til dansegalla i Vejle, fortalte Astrid Krag til BILLED-BLADET efter en flot samba fredag aften.

En samba, der sendte Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen videre til næste uges shov, hvor de skal danse jive.

- Det glæder jeg mig meget til. Det er bare så fantastisk at være kommet ind i danseuniverset – både med dansen, hår, makeup og kjoler, jublede Astrid Krag, der er blevet syv kilo lettere og endnu flere ”kilo” gladere af at danse.

- Og Thomas skal med mig til et jule-halbal i det jyske. Det skal han simpelthen opleve, lovede Astrid Krag.

Og Thomas Evers Poulsen glæder sig allerede.

- Ja, jeg skal opleve det der savsmuld på gulvet – og drikke brandbiler (drinks med bl.a. rød sodavand og Jägermeister).

Men træningen til næste uges jive skal også passes, for Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen vil gøre alt for at fortsætte deres ”Vild med dans”-rejse.

Læs mere om: