12. nov. 2015
Af Maria Rode Olsen

Bagedyst-Ditte hjælper danske børn og unge

ditte julie jensen
Den tidligere bagedyst-deltager er altid glad og smilende, men gennem hendes barndom blev hun mobbet i skolen. Nu vil hun hjælpe andre børn og unge, der bliver mobbet.
Foto: Birger Storm
Ditte Julie Jensen fra "Den store bagedyst" er ny ambassadør for Børns Vilkår, hvor hun vil hjælpe børn og unge, der bliver mobbet.

I "Den store bagedyst" lærte seerne Ditte Julie Jensen at kende som en positiv og stort smilende person.

Men det meste af sin skolegang er den kageglade bagedyst-deltager blevet mobbet - og den oplevelse vil hun gerne skåne andre for.

Derfor er hun nu blevet ambassadør for Børns Vilkår, der arbejder for at give alle danske børn en god barndom.

- Jeg blev selv mobbet som barn og vil gerne gøre mit for at stoppe mobning. Jeg håber, at mit ambassadørskab kan hjælpe børn og unge, der bliver mobbet til at huske på, at der altid er en vej ud, når det hele ser sortest ud. Man skal være stærk nok til at erkende, at noget er galt og bede om hjælp, fortæller Ditte Julie Jensen til Børns Vilkår om sin nye ambassadørtitel.

Ditte bager for en god sag

Det betyder meget for den tidligere bagedyst-deltager at få lov til at gøre en forskel på et område, der er meget vigtigt for hende, og hun håber, at hun kan hjælpe mange danske børn til at få en bedre hverdag.

Ditte Julie Jensens første opgave som ambassadør bliver at bage vinderkagen til den store "Bag for en sag"-konkurrence.

Kagen skal Ditte have med til et besøg hos den heldige vinder af konkurrencen.

Læs mere om: