Mandag, 3. juni 2013 - af af Trine Fisker

Bettina Bjerring: Jeg føler mig som en på 20

Bettina Bjerring
Bettina Bjerring
Foto: AOP
Da Bettina Bjerring var 20 følte hun sig som en på 40. Men nu er det omvendt. Find ud af hvad der får hende til at føle sig så ung.

I 6 år har danskerne set Bettina Bjerring tone frem på skærmen, når vejrudsigten var på DRs tv-program.

I efteråret sagde hun sit job op, og i stedet for at give danskerne sol, varme, sne, regn eller blæst, så arbejder hun som journalist på Experimentarium i Hellerup.

Og samtidig med at hun passer sit job og sin datter, så passer hun også på sin krop – og særligt nu hvor hun nærmer sig de 40.

Bettina Bjerring fortæller her, hvorfor hun egentlig valgte at sige sit job som vejrvært på DR op efter 6 år.

Kroppen er værd at passe på

– Jeg er altså ikke ekstrem, når det handler om min krop. Jeg bliver bare mere og mere bevidst om, at den er værd at passe på. Sådan har det ikke altid været. I 20’erne havde jeg et helt andet fokus på det ydre. Jeg købte smart tøj, gik i solarium, farvede hår, tænkte ikke ret meget på sundhed, og fremfor alt tog jeg livet meget mere for givet, siger hun.

Grevinde Alexandra løfter her sløret for, hvordan hun holder sig i form

I dag har hun flyttet sit fokus fra det ydre – tøjet, hudfarven og hårets farve – til det indre.

– Jeg synes også generelt, der er alt for meget fokus på det ydre. Hvad nytter det at gå i graven med opstrammet hud og silikone her og der, hvis dit livssyn er overfladisk og tomt. Men det virkeligt mærkelige er, at da jeg var 20, følte jeg mig nogle gange, som om jeg var 40 i min tankegang; dengang søgte jeg nemlig også roen, men uden samme held som nu. Men nu, hvor jeg rent faktisk nærmer mig de 40, føler jeg mig på mange måder som én på 20. Forskellen er bare, at i dag har jeg den tryghed, der ligger i at stole på mig selv og så stå ved mig selv, siger hun.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden