Fredag, 13. marts 2015 — af af Nikoline Vestergaard og Juliane Olsen

BILLED-BLADETs TV-GULD: Festen er i gang på D'Angleterre

Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
De over 200 gæster strømmer til den store TV-gallafest, hvor BILLED-BLADET hylder TV-branchen.

Netop nu samles alt, hvad der kan krybe og gå i den danske TV-branche til en stor galla-fest på det eksklusive Hotel D'Angleterre midt i København. 

Her skal vinderne af BILLED-BLADETs TV-GULD findes, og de mange gæster er efterhånden ved at være på plads i den såkaldte Gallery-sal på hotellet. 

Læserne bestemmer vinderne

Over 200 gæster er inviteret, heraf er 40 nomineret til af vinde årets TV-GULD - en pris, der alle pånær én er bestemt af BILLED-BLADETs læsere.

Blandt de nominerede er Morten Ankerdal i kategorien Årets mandlige sportsvært. 

- Jeg har det strålende med at være nomineret. Jeg tænker meget over seerne især, når jeg sender direkte. Jeg lytter meget til min mavefornemmelse, siger Morten Ankerdal til BILLED-BLADET på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Sådan er der gjort klar på D'Angleterre

Mikkel Beha Erichsen har sommerfulgle i maven

Også den tredobbelte TV-GULD-vinder Mikkel Beha Erichsen glæder sig, fortæller han:

- Jeg har sommerfugle i maven, og jeg glæder mig til at skrive ud til drengene, hvis vi vinder. Jeg tænker virkelig på det som hold-prisen, siger han til BILLED-BLADET.

Læserne har stemt pr. brev og sms, og der skal findes en vinder i kategorierne Årets mandlige og kvindelige nyhedsvært, Årets mandlige og kvindelige underholdningsvært, Årets mandlige og kvindelige sportsvært og Årets TV-program. 

Danmarks største TV-pris uddeles

Derudover har en dommerkommité med blandt andre Bent Fabricius-Bjerre Sara Blædel og Bille August augjort, hvem der skal vinde Årets TV-GULD for bedste TV-dokumentarprogram. 

Det er samtidig Danmarks største TV-pris, for udover æren tilfalder der også vinderen 100.000 kroner. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden