Torsdag, 19. maj 2016 - af Juliane Olsen

Birgitte Hjort Sørensen: Jeg nyder at være hjemme

Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen

Foto: Jeppe Michael Jensen
Skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen nyder lige nu stor international succes, men der blev også fundet tid til at kigge forbi vores lille andedam i forbindelse med ELLE Style Awards.
Den 34-årige skuespiller Birgitte Hjort Sørensen er lige nu aktuel i den amerikanske TV-serie ”Vinyl” af Martin Scorsese.   Men derfor kunne hun tirsdag aften alligevel afse tid til at deltage i ELLE Style Awards i DR Koncerthuset.   Hun har nydt stor ros for sin rolle som Andy Warhols danske muse Ingrid i HBO-serien om 1970’ernes musikscene i New York.   LÆS MERE: Birgitte Hjort Sørensen overrasket i TV-program  

Birgitte Hjort Sørensen er glad

- Det har været fantastisk inspirerende at være med og spille sammen med så erfarne kræfter, sagde Birgitte Hjort Sørensen til BILLED-BLADET.   Skuespilleren kunne samtidig afsløre, at hun er meget, meget glad, og at hun lige nu nyder at være hjemme i Danmark.   - Jeg arbejder på andre projektet og har også lavet en spillefilm herhjemme, sagde skuespilleren.  

Birgitte Hjort Sørensen har succes

Birgitte Hjort Sørensen var ved den store modebegivenhed klædt i design af Ivan Grundahl og Elise Gug, mens smykkerne var fra Georg Jensen.   Ud over ”Vinyl” så har den danske skuespiller også været aktuel i den amerikanske film ”Pitch Perfect 2”.   Birgitte Hjort Sørensen har også haft en rolle i TV-serien ”Game of Thrones” som høvdingen Karsi.   Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden