Bliv klar til en stor TV-uge

Badehotellet

Foto: TV 2

De store følelser er i spil på TV i den kommende uge, og BILLED-BLADET giver dig Danmarks mest overskuelige guide, så du kan være klar til nogle perfekte TV-hyggeaftener, hvor hjertet nok vil banke lidt ekstra.

Torsdag, 19. januar 2017 - af Annemette Krakau

”Badehotellet” åbner med kærlighed, sol og blå himmel, vi skal tage afsked med ”Årgang 0”, der takker af for denne gang, og det samme gør den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, som TV 2 har fulgt i de sidste 80 dage af hans embedsperiode i Danmark.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Der er også lagt op til masser af spænding ved VM i herrehåndbold, der er højspændt familiedrama i ”Arvingerne”, sæsonafslutning på den skønne TV-serie ”Grethe”, direkte transmission fra dronning Margrethes indvielse af Aarhus som kulturhovedstad, farvel til præsident Obama og meget, meget mere.

Billed-Bladet hjælper dig med TV-overblikket

Med andre ord: Der er på en gang varmet op til en masse store øjeblikke, som kan få hjerterne til at banke lidt ekstra – og samtidig er der en hel del at holde styr på, hvis man ikke vil gå glip af noget og gerne vil have nogle perfekte TV-hyggeaftener her i den mørke, kolde tid.

Vi giver jer alle anbefalingerne til det bedste af det bedste i vores fyldige TV-blad, som udover at være Danmarks mest overskuelige også indeholder gode krydsord, opgaver og en stor quiz.

Rigtig, rigtig god fornøjelse med det hele – og god TV-uge her fra os på BILLED-BLADET.

Rufus Gifford Foto og redigering: Henrik Salling