Bodil Jørgensen overflyttet til København

Foto: Birger Storm
Den hårdt kvæstede Bodil Jørgensen er overflyttet fra Odense Universitetshospital til intensivafdeling på Bispebjerg Hospital, så børnene har lettere ved at besøge deres mor.

Bodil Jørgensen har siden den frygtelige traktorulykke den 18. juni været indlagt på hospital langt fra sine børn. Og ifølge eb.dk er skuespilleren nu overflyttet fra Odense Universitetshospital til Bispebjerg Hospital i København.

Ekstra Bladet har talt kort med hendes mangeårige agent Sten Hassing Møller, og han siger, at selv om der dybest set ikke er de store forandringen i Bodil Jørgensens tilstand, så er hun dog trappet lidt ned med hensyn til smertestillende medicin.

- Det går langsomt fremad. Men heldigvis fremad, siger han om 53-årige skuespiller, der kom voldsomt til skade under optagelserne af en ”Far til fire-film” i Vestjylland.

Sten Hassing Møller oplyser yderligere til eb.dk, at Bodil Jørgensen nu er indlagt på intensivafdeling på Bispebjerg Hospital, så børnene, to teenagedrenge og en pige på seks år, har lettere ved at besøge deres mor.

- Det har været svært for de tre børn, at der var så langt til Odense.

Bodil Jørgensen har brækket samtlige sine ribben - ligesom hun har brækket begge sine kraveben og har kvæstet bækkenet, der nu er sat sammen med skruer. Så det er en forbedring, at hun er trappet lidt ned med sin medicin, og at hun nu er flyttet tættere på hjemmet på Nørrebro.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden