28. dec. 2015
Af Casper Nielsen

Bodil Jørgensen skruede bissen på i Badehotellet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/pix_14.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Bodil Jørgensen måtte finde sin barske side frem, da hun i aftenens første episode af ”Badehotellet” skulle sætte en nazistisk voldtægtsforbryder på plads.
Bodil Jørgensen kan godt være barsk. Det beviste hun som Molly Andersen i aftenens sæsonpremiere på "Badehotellet" på TV 2, hvor hun i en nøglescene satte en nazistisk gæst på plads, da han havde overfaldet en af hendes uskyldige, unge stuepiger. - Den scene var meget at lave, for jeg har selv lidt af det barske i mig. Folk siger ellers altid, at Bodil er så blid og sød, og ja, ja … men når jeg grænsen, kan jeg godt skrue bissen på, siger Bodil Jørgensen om scenen, hvor hun fortæller den ny gæst Frederik Hoffmann (spillet af Anders Heinrichsen), at han skal pakke sine ting og forlade hendes hotel.

Skideballe fra Bodil Jørgensen

At Bodil Jørgensen også privat kan uddele skideballer, ved hendes familie. - Spørg bare min store søn på 19 år. Han glemmer aldrig, hvordan jeg engang gav ham og en kammerat et fur. De ville ikke dele deres legetøj, og så fik de ellers fortalt, hvordan børn, der sidder i hvert deres hjørne, ender med at rådne op, hvis ikke de deler, fortæller Bodil. Hun er stadig glad for at lave serien, der i den ny sæson er nået til sommeren 1930. - Min far blev født i 30'erne, og han har fortalt, at han godt kunne huske, at tyskerne gik på landevejen, og at de en dag kom op til huset for at spørge om vej. Min bedstefar vidste godt, hvor de skulle hen, men sendte dem i en hel anden retning, fortæller Bodil Jørgensen. LÆS MERE: Bodil Jørgensen flytter

Læs mere om: