Mandag, 20. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Britt Bendixen giver rørende kærlighedserklæring til Marianne i bedste sendetid

Britt Bendixen
Britt Bendixen.
Foto: Martin Høien
I 26 år har Britt Bendixen delt adresse med Marianne Nybo, og der er en helt særlig grund til, at de har været sammen så længe.

Britt Bendixen nåede kort før hendes død forbi Cecilie Frøkjær i programmet "Deja-vu med Frøkjær", hvor hun fortalte om at gå fra at være gift med en mand til pludselig at være forelsket i en kvinde.

Noget som i datidens øjne var kontroversielt. Men det tog Britt ikke så tungt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og heldigvis for det.

26 år nåede hun at få sammen med sin partner, Marianne Nybo. De to mødte hinanden i et atelier på Amager hos fotograf Tine Harden, og boede i sammen i Slangerup.

Men hvad er hemmeligheden bag et langt og lykkeligt parforhold?

Cecilie Frøkjær spørger nysgerrigt ind i TV 2-programmet, og spørger hvorfor de to er så gode sammen. Et spørgsmål der ender ud i en smuk kærlighedserklæring. 

- Vi er for det første meget forskellige. Marianne beskæftiger sig med IT, hun er rigtig godt begavet, hun vinder altid i Trivial Pursuit, og så synes hun, at jeg er sjov, fortæller Britt Bendixen og fortsætter,

- Hun synes, at jeg gør hende let. Det sagde hun meget i starten. ”Britt, du letter mig. Du gør mig let.” Og det er jo vidunderligt, hvis man kan gøre det, siger Britt Bendixen i "Deja-vu med Frøkjær".

Britt Bendixen og Marianne Nybo
Britt Bendixen og Marianne Nybo boede sammen i Slangerup.
Foto: Martin Høien

Men hun holder ikke dér. For der var naturligvis også en grund til, at Britt Bendixen holdt fast i sin Marianne, og her skulle hovedpersonen ikke bruge lang tænkte tid. For selvom de to er forskellige, så går følelserne igen hos dem begge.

- Og hun gør mig let. Hun hjælper mig, hun støtter mig på alle måder. Og så holder hun mig også ung, for hun er 18 år yngre end jeg er, og det gør altså at jeg er nødt til, sådan lige, siger Britt Bendixen indikerer, at Marianne holder hende op på "dupperne".

Britt Bendixen blev 81 år gammel, og foruden partneren Marianne, efterlader hun sig sønnen Niclas Bendixen svigerdatteren Trine Dyrholm og barnebarnet Aksel Bendixen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden