Søndag, 28. november 2010 - af af Hanne Rask

BS Christiansen ledte vejen for kasserede drenge

BS Christiansen
BS Christiansen
Foto: Brian Rasmussen
I fem måneder har BS Christiansen trænet tolv drenge, der blev erklæret uegnede til at aftjene deres værnepligt på grund af overvægt.

Nu er alle erklærede egnede, også Patrick, der ellers blev sendt hjem i programmet i tirsdags på TV 2, fordi han ikke kunne tage sine armbøjninger. Men nu er sejren i hus for samtlige drenge. Ikke mindst har alle fået en helt ny livsindstilling - og den holder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min mission i det her har været at hjælpe de tolv drenge. Min vision har været at hjælpe alle de overvægtige drenge, der sidder derude og vise, at hvis disse 12 kan, så kan alle! Det er første gang, jeg arbejder med folk med lavt selvværd og uden megen vilje, og det var virkelig hårdt arbejde. Den største succes for mig har været, at de fik et andet livssyn. Det er gerne dér, slankekure svigter, fordi der kun fokuseres på kosten. Det er mellem ørene, det foregår, og det lærte de 12 drenge, og derfor holder de vægten. Jeg kunne se i starten, at det ville blive op ad bakke, men at hjælpe dem igennem har været en kæmpe fornøjelse, siger B.S. Christiansen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg overskred grænser, jeg aldrig havde troet, jeg skulle overskride, siger Patrick L der tabte hele 30 kg.

- Efter B.S.-forløbet og har fået meget større selvværd, fortæller Peter.

- Jeg har lært at springe ud i det, jeg er nervøs for, og så se, hvad der sker, siger Dennis.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden