12. mar. 2012
Af af Thomas Flindt

B.S. Christiansen med handicappede i vildmarken

B. S. Christiansen
B. S. Christiansen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kendis-coachen B.S. Christiansen skal med handicappede til Afrika i nyt program.

Den tidligere jægersoldat, B.S. Christiansen, pressede i 2006 TV-værten Bubber til grænsen i programmerne "Bubber og B.S. på afveje - Afrika". Med B.S.'s kyndige vejledning mødte Bubber Afrikas vilde dyr, og der blev knyttet tætte bånd mellem de to mænd.

Nu venter der kendis-coachen en ny udfordring, når han igen drager til Afrika - denne gang med en gruppe handicappede danskere.

- Jeg har sagt ja til at være ekspeditionsleder for en gruppe fysisk handicappede, som skal gennemføre en 1.500 kilometer lang ekspedition ind i Afrika. Lige nu er vi fuld gang med at planlægge serien, så jeg kan endnu ikke sige så meget. Men jeg glæder mig til at vende tilbage og lave TV fra Afrika igen, fortæller han til tvtid.dk.

Vi kan mere, end vi tror

Konceptet har været en stor succes først i England og senere i Norge og Sverige, hvor programmerne har rykket seernes syn på, hvad der er muligt for et menneske, og det er også dét, som B.S. vil bevise.

- Mit udgangspunkt for at sige ja til denne udfordring er stadig det samme som tidligere: At mennesker kan mere, end de tror, og hvis man kæmper for det, så rummer vi kræfter og ressourcer nok til at kunne tage styring over vores eget liv. Uanset udgangspunktet, siger B.S. til tvtid.dk.

Ekspeditionen starter en gang i juni, og til efteråret vil man så kunne følge holdets oplevelser i det vilde Afrika.

Læs mere om: