13. mar. 2014
Af Hanne Rask

Bubber: De fortjener den største respekt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-37426.jpg
krestine havemann
I går blev der delt Michelin-stjerner ud til danske restauranter, og Bubber er en af dem, der er stolt af vores nordiske succes.

- Den opfindsomhed, ildhu og kærlighed, der bliver lagt i maden på de danske Michelin-restauranter, fortjener den allerstørste respekt, mener Bubber.

I går blev den eftertragtede Michelinstjerne, der fungerer som en international anerkendelse af - i dette tilfælde restauranter-, uddelt, og Ekstra Bladet har spurgt en række kendisser, hvilken betydning anerkendelsen har for dem. Får den berømte stjerne dem til at besøge de restauranter, der er så dygtige, at de har tilegnet sig en af de flotte anbefalinger?

- Jeg har haft fornøjelsen af at smage på den type mad, og det kan godt være lidt underligt, erkender Bubber og fortsætter:

- Det er ikke noget, man skal gøre hver dag. Det er en kunstnerisk oplevelse, hvor man tænker ”det har jeg sgu godt nok ikke prøvet før”. Det er så fyldt med sjove små detaljer og uventede kombinationer, siger Bubber, der mener vi skal være stolte over, at nordisk mad er på mode for tiden.

- Det gør, at det er nemmere for os at få tildelt de eftertragtede stjerner.

Billig mad

For den tidligere fodboldspiller og "Vild med dans"-deltager, Allan Simonsen, betyder stjernerne ikke det store, det er slet ikke det, han går efter, når han går ud at spise, fortæller han til avisen.

-Det interesserer mig overhovedet ikke. Det er aldrig med i mine overvejelser, men det er da fremragende og godt klaret af gutterne, at Danmark kan være med helt fremme i front, når det kommer til det gastronomiske, siger Allan Simonsen, der fortrækker at spise et sted, hvor stemningen er hyggelig, maden god – og i øvrigt næsten ingenting koster.

Læs mere om: