28. mar. 2020
Af af John Lautrup

Bubber: Uvisheden skræmmer mig

Bubber
Bubber
Foto: Aller Media
Bubber er sprechtallmeister i Cirkus Arena. Men premieren er som så meget andet i hans liv udskudt. Han føler sig "rimelig parkeret".

Bubber, 55 år, skulle onsdag (den 25. marts) have stået i cirkusuniform som sprechtallmeister til premieren på årets forestilling i Cirkus Arena. Men som så mange andre må han se sit liv vendt på hovedet i disse corona-krisetider.

Cirkuspremieren er foreløbig udskudt til midt i april, og Bubber med fødenavnet, Niels Christian Meyer, går som selvstændig underholder i ængstelse for, hvad fremtiden bringer.

- Det er svært. Jeg har altid haft noget at gå i gang med. Lige pludselig er man rimelig parkeret. Det er som en uhyggelig film. Det er uvisheden, der skræmmer mig. Vi ved jo ikke, om det her kommer til at vare en, to, tre eller fire måneder, siger han og skynder sig at understrege, at der er større problemer i verden lige nu end hans og underholdningsindustriens trængsler.

- Men jeg føler mig virkelig sårbar. Jeg får mange aflysninger i øjeblikket, og det er helt uvirkeligt, at den gren, man sidder på, bogstavelig talt bliver savet over. Jeg kan godt klare mig, men jeg er jo vant til at have et vist cashflow i min virksomhed, så jeg må indskrænke mig. Men hey!.., jeg skal nok komme op at køre igen. Det vigtigste er sgu livet og helbredet, siger Bubber.

Læs mere om: