Mandag, 11. oktober 2010 - af af Hanne Rask

Camilla Miehe-Renard med chokolade-krigsmaling

Camilla Miehe-Renard er helt vild med chokolade, og snupper sig ofte en nutellamad inden sengetid.
Camilla Miehe-Renard er helt vild med chokolade, og snupper sig ofte en nutellamad inden sengetid.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der var ingen seksuelle undertoner, selvom Camilla Miehe-Renard var i ekstase over ansigtsbehandlingen.

- Hvis jeg begynder at slikke dine fingre, må du ikke misforstå mig. Jeg er lykkeligt gift! Men jeg elsker chokolade, sagde Camilla Miehe-Renard til kosmetologen, da hun fik chokolade-ansigtsmassage midt i Magasin i København.

Anledningen var Magasins chokolade-dage, hvor kendisser og andet godtfolk havde mulighed for at prøve en ansigtsbehandling med den nye økologiske Creme de la Creme Chocolat-hudplejeserie fra Elisabeth Gierus.

Det lod flere sig lokke af. Navnligt Camilla Miehe-Renard, der er stor chokolade-elsker, og som for tiden også eksperimenterer med chokolade indvortes!

- Jeg er vild med Nutella og den slags! Og i øjeblikket har jeg et flip, hvor jeg, inden jeg går i seng, skal have knækbrød med nøddecreme. Man bliver glad af chokolade, og tænk, hvis man samtidig bliver smuk, funderede Camilla, der er begejstret for nyheden om, at chokolade er godt for huden.

Chokolade på lærredet
Ved siden af Mirage-standen i Magasin, var det muligt at male med chokolade, og dét projekt havde tidligere tøjdesigner Rikkemai kastet sig over.

- Jeg plejer at lave billeder til mine kollektioner, men jeg må sige, det er anderledes at male med chokolade, konstaterede hun.

Maleriet sættes til salg på Lauriz.com med henblik på at støtte Unicef. Designervirksomheden, der bar hendes navn, er gået konkurs, siden hun trak sig. Men hvad Allan Nielsens ekskone har af nye planer, er stadig hemmeligt.

- Det betyder ikke så meget for mig, om det er det ene eller det andet, jeg arbejder med. Bare det er noget kreativt, fortæller Rikkemai, der inden længe vil afsløre, hvad hun har i støbeskeen.

Trods det vellykkede billede bliver det formentligt ikke noget med chokolade ...

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden